Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Snelvliegers zetten kampioenen in het zonnetje

Geplaatst op: 23 december 2023

Tijdens de laatst gehouden feestavond werden bij PV De Snelvliegers de kampioenen van het seizoen 2023 gehuldigd. Het vervolg van het winterprogramma gaat plaatsvinden op woensdag 27 december aanstaande met een viertallen show. Elk lid mag ’s ochtends, tussen 08:15 uur en 09:00 uur, zijn mooiste 4 duiven brengen om te worden gekeurd door een professionele keurmeester. Elke duif krijgt punten voor een aantal onderdelen zoals uitstraling, kop, gewrichten, vleugel en algehele conditie. Het totaal aantal punten van de 4 duiven maakt uit wie de winnaar gaat worden.

Het middag programma zal bestaan uit een schitterende verloting en een verkoop van geschonken duiven voor de schenker/koper competitie. Deze competitie voor de leden van PV De Snelvliegers is in het seizoen 2023 voor de eerste keer georganiseerd en werd gewonnen door het duo A. Roetman en S. & K. Kolk na een spannende finale met het duo A.J. en G.J. Beens. Roetman had de duif gekweekt en de heren Kolk hadden deze duif gekocht om met succes in te zetten op de vluchten.

Een ieder is van harte welkom in het clubgebouw aan de Hasselterdijk 7.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500