Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

André Roetman wint viertallen show PV De Snelvliegers

Geplaatst op: 30 december 2023

De postduivenliefhebbers van De Snelvliegers hielden woensdag hun jaarlijkse viertallen show in het clublokaal aan de Hasselterdijk. De duiven werden gekeurd door de heren Bert Bloemert uit Staphorst en Ies Vegter uit Meppel. Na een zorgvuldige keuring en overleg tussen beide heren kan er maar één de show winnen en deze eer was voor André Roetman.

Helaas waren er nog een aantal liefhebbers in winterslaap of op vakantie dus was de deelname wat minder dan de wintercommissie vanuit de voorgaande jaren gewend was. Maar ondanks dat werd het een gezellige dag met in de middag een mooie verloting en een prachtige verkoop van jonge duiven 2024. De keurmeesters werden voorzien van een heerlijke vleesschotel

De uitslagen per klasse:

Mooiste oude doffer: A. Roetman

Mooiste oude duivin: J. ten Hoeve

Mooiste jonge doffer: A.J. Beens

Mooiste jonge duivin: Comb. Schilder – Sluis.

De uitslagen van de mooiste viertallen:

1 Roetman

2 ten Hoeve

3 Schilder – Sluis

4 Timmerman

5 van Riesen.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500