Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online-uitzending Eindejaarsavondzang vanuit Hasselt

Geplaatst op: 30 december 2023

In de Grote Kerk van Hasselt is vrijdagavond massaal gezongen. Er waren meer dan 700 bezoekers naar Hasselt gekomen om samen met Bert en Marco liederen te zingen rondom het thema ‘Stel mijn vertrouwen…’ zoals dat is verwoord in psalm 37.

Liefhebbers kunnen vanaf zaterdagavond nog eens nagenieten van deze avond. De uitzending komt hier om 21.00 uur online. Gisteren in de kerk is er een collecte gehouden voor het evangelisatiewerk van Bert in Groningen Deze collecte heeft ruim 3500 euro opgebracht. Tijdens de uitzending wordt er een digitale collecte gehouden voor het werk van Bert.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500