Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Blocks catering wint zaalvoetbaltoernooi

Geplaatst op: 30 december 2023

Blocks catering heeft vrijdag het befaamde Zwartewaterlandtoernooi gewonnen. In een spannende finale (uitslag 2-2) werd Bonthuis Vaartjes makelaars na penalty’s verslagen. De laatste jaren was taxi Ercan de steevaste kampioen maar zij moesten nu in de halve finale hun meerdere erkennen in de mannen van Blocks. 

Het mooie is dat de voetballers allemaal wonen of hun roots hebben in Genemuiden. Met Martijn Eenkhoorn, Tom Beens, Daan Beens, Jorik v Dalfsen, Ingmar Lassche, Ramon Beens, Koen Holthof en doelman van het toernooi Tomas Dokter was de Gaelemuniger inbreng weer als vanouds.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500