Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overvaller Albert Heijn nog niet gepakt

Geplaatst op: 3 januari 2024

De Albert Heijn aan de Klaas Fuitestraat is woensdagavond vlak na 20.30 uur overvallen. Volgens een klant werd een medewerkster van de servicebalie gedwongen om geld af te geven. De overvaller zou daarbij een medewerkster hebben bedreigd met een vuurwapen.

Er is direct een zoekactie opgezet naar de dader. Daarbij is een speurhond ingezet. De dader heeft de vlucht in eerste instantie te voet ingezet. De parkeerplaats is afgezet en nader onderzoek wordt ingesteld.

Er is een signalement afgegeven. De dader is ongeveer 1.80 lang, droeg een zwart regenpak en had een goudkleurige tas mee. Naar schatting is de verdachte ongeveer 30 jaar. Wie de man van het signalement herkent, dient hem niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

Update 22:55 uur: Burgernet-actie afgelopen, de dader is nog niet gevonden. Naar omstandigheden gaat het redelijk goed met de medewerkster. Mensen met camerabeelden uit de omgeving kunnen de politie contacten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500