Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zing je een keer mee met ‘Stereo’?

Geplaatst op: 10 januari 2024

(Ingezonden) Chr. Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ heeft een aantal prachtige kerstconcerten achter de rug. Na een welverdiende pauze van 2 weken is het echter weer de hoogste tijd om te starten met de wekelijkse repetities. Want komend jaar staan er weer prachtige concerten op de agenda in o.a. Zwartsluis, Hasselt en Kampen, maar bijvoorbeeld ook in Gorinchem, Amersfoort, Utrecht en Goes!

Alle reden dus om weer vol enthousiasme aan de slag te gaan! Op D.V. donderdagavond 18 januari zijn jonge mannen, die altijd al een keer hebben willen meezingen, van harte welkom om een avond, geheel vrijblijvend, sfeer te komen proeven. Vanaf 19.45 uur ben je welkom in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat 51 te Genemuiden en vanaf 20.00 uur hopen we dan onder de bezielende leiding van onze dirigent Harm Hoeve te repeteren. Van 21.00 – 21.15 uur houden we een kwartiertje pauze om onze stemmen te smeren en vervolgens repeteren we door tot 22.00 uur. Vele mannen uit Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis en wijde omstreken zien uit naar dit wekelijkse moment van ontmoeting. Om te zingen tot eer van God, maar ook om elkaar in een ontspannen sfeer te kunnen ontmoeten. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer meezingen. En kun je de 18e niet? Loop dan op donderdagavond gerust een keer binnen. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over ons koor en de komende concerten vind je op www.stereogenemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500