Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedrijf én particulier aan juiste adres bij Kisjeskokerij & catering

Geplaatst op: 10 januari 2024

(Adv.) Al jaren verzorgen wij de maaltijden bij particulieren, bedrijven en instellingen zoals bijvoorbeeld Philadelphia. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor overwerkmaaltijden. Deze zijn snel telefonisch te bestellen. Dit leveren wij zowel warm als koelvers.

Daarnaast verzorgen wij met veel aandacht maaltijden aan huis dit kan in Zwartsluis, Hasselt, Meppel en sinds kort in Genemuiden. Voor de drie watersteden geldt dat dit zowel warm als koelvers bezorgt kan worden.

Hierbij hebben we nauw contact met Buurtzorg en familie. Bent of kent u iemand die hier behoefte aan heeft?
Dan kunt u contact opnemen met Karst Kisjes op nummer 038-4578296.

Verder danken wij iedereen die afgelopen jaar vertrouwen in ons heeft gehad om catering af te nemen. Wij hebben genoten van de diversiteit aan opdrachten. Van bedrijfsfeesten, jubileumfeesten én bruiloften op locatie! Maar ook het verzorgen van catering tijdens uitvaarten hebben we ervaren als bijzonder en dankbaar werk.

Op naar een mooi culinair jaar voor 2024!

Bekijk voor meer informatie kisjeskokerij.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500