Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nu ook les met aanhanger en automaat bij rijschool Van de Wetering

Geplaatst op: 23 januari 2024

(Adv.) Rijschool Van de Wetering biedt nu ook de mogelijkheid aan om een aanhangerrijbewijs te halen. Daarnaast kunnen leerlingen die een rijbewijs willen halen in een automaat sinds kort ook terecht bij Van de Wetering.

Arend van de Wetering is al meer dan 15 jaar rij-instructeur en runt zijn rijschool sinds 2022 vanuit Genemuiden. Sinds kort kan er dus ook gelest worden voor het aanhangerrijbewijs. Die lessen worden gegeven in een automaat.

“De leerling heeft de keuze: een spoedopleiding of een regulier traject. In dat eerste geval houden we een dagcursus. Daarnaast kunnen mensen die ervaring hebben met aanhangers ook als duo lessen. Ideaal voor bijvoorbeeld collega’s”, legt Arend uit.

Het aanhangerrijbewijs komt niet alleen van pas op de werkvloer. “Ook mensen met een boot of een paardentrailer kunnen komen lessen. Bijkomend voordeel is dat de lesauto ook een achteruitrijcamera heeft”, vertelt Arend.

Wie meer informatie wil hebben of geïnformeerd wil worden over de voordelige tarieven, kan appen of bellen naar 06 303 77 641.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500