Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

The Musix komen naar IJsselmuiden

Geplaatst op: 24 januari 2024

The Musix bestaat uit Maria Knops (harp), Martha van Gent (dwarsfluit), Corrie Wielink (viool), Csaba Erdös (cello), Arie van der Vlist en Lennert Knops (orgel en piano).

(Adv.) The MuSix geeft D.V. zaterdag 3 februari een instrumentaal concert in de Hoeksteen in IJsselmuiden. Na de succesvolle concertserie in 2023 met ruim 3500 bezoekers, komen de zes bevriende muzikanten weer naar IJsselmuiden met een nieuw programma. Het concert begint om 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. 

Welkom bij The Musix, waar muziek tot leven komt in een vernieuwend programma. Geniet van de mix van klankkleuren, variërend van klassieke pracht tot hedendaagse populaire muziek. Laat je meevoeren op een unieke muzikale reis met The Musix. Na de tour wordt dit programma ook opgenomen en is het te beluisteren bij FamilyStream.

Lezersaanbieding

De entreeprijzen voor het concert bedragen € 12,50 (volwassenen) en € 7,50 (kinderen t/m 12 jaar). Lezers van Genemuiden Actueel kunnen het concert in IJsselmuiden bezoeken met 25% korting! Vult bij ‘boncode’ de code GE-Musix25 in en de 25% korting wordt direct verrekend.

Tijdens deze avond is er een collecte voor de MAF om zo hun mooie werk te ondersteunen. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.themusix.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500