Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: recruiter bij JobTrans

Geplaatst op: 24 januari 2024

(Adv.) Heb jij een commerciële instelling, een vlotte babbel en kan je met jouw expertise de beste matches maken? Dan verwelkomen wij jou graag binnenkort als recruiter bij JobTrans!

Als recruiter bij JobTrans werf en selecteer je medewerkers voor in de transport- en logistieke sector. Jij doet er alles aan om geschikte kandidaten te vinden voor jouw opdrachtgevers, maar ook met het vinden van nieuwe opdrachtgevers voor jouw beschikbare kandidaten. Het zowel in contact zijn met jouw kandidaten en (nieuwe) opdrachtgevers, maakt het werk als recruiter interessant en afwisselend.

Jij als recruiter weet als geen ander hoe je in moet spelen op de wisselende arbeidsmarkt. Jij krijgt dan ook de vrijheid om te sparren over hoe vraag en aanbod bij elkaar gebracht kan worden. Dit doe je allemaal samen in een team met jonge, enthousiaste en gedreven collega’s.

Benieuwd naar de complete vacature en/of solliciteren? Bekijk hier de complete vacaturetekst.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500