Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gerrit Jan Beens wint NK met ‘Miss Annie’

Geplaatst op: 27 januari 2024

(Ingezonden) Duivensportbond NPO hield zaterdag de 38e editie van de Olympiade in Maastricht. Tijdens de Olympiade vond ook de huldiging van kampioenen plaats. Hier werd Gerrit Jan Beens gehuldigd binnen de categorie Eendaagse Fond Duifkampioenschap.

Dat Gerrit Jan Beens bezig is de top te bereiken op de Eendaagse Fond vluchten is al bekend, wat er het afgelopen seizoen werd gepresteerd was super. Er werden meerdere Teletekstplaatsen behaald. Bij de kampioenschappen in het Vlieggebied werd een 2e Dagfond aangewezen behaald. En met zijn duif  ‘Olympic Miss Annie’ werd hij Nationaal duifkampioen Eendaagse Fond 2023 en zelfs eerste Olympiadeduif Cat. Eendaagse Fond 1 jaar 2024.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500