Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooie prestaties voor EGSV op plaatsingswedstrijd 2

Geplaatst op: 27 januari 2024

(Ingezonden) EGSV begon zaterdagochtend met zes teams aan de plaatsingswedstrijd. Als eerst was aan de beurt Julia Busweiler, Ruby van Sas en Emma Visser. Zij lieten een mooie oefening zien, maar maakten helaas een foutje waardoor ze net naast het podium beëindigd zijn.

Daarna was het de beurt aan Fayenn de Leeuw, Sterre Brouwer en Josephine Tuinman. Deze meiden spetterde van de vloer, dat vond de jury ook. Daardoor werden deze meiden beloond met een eerste plaats. Toen was het de beurt aan Zenna Kolk, Charlotte Tuinman en Esmee Timmerman. Deze meiden draaiden een mooie oefening, helaas maakte dit team een foutje, wat ze duur kwam te staan. Daarna was Yara Faverey en Anne-Sophie van de Wetering. Zij lieten een prachtige oefening zien en zijn beloond met een mooie eerste plek.

Toen was het de beurt aan Suze van Lente en Liz van Lente. Ze hebben ontzettend hun best gedaan en dit was ook terug te zien in de oefening. Helaas was dit net niet genoeg voor een podiumplek, maar wel voor een nette 5e plek. Als afsluiter van wedstrijdronde één was het de beurt aan Mette Resokario en Stella de Wilde. Dit team heeft de afgelopen tijd hard getraind en dit was zeker terug te zien in de oefening. Ze behaalden een mooie 2e plek. Door naar wedstrijdronde twee waar drie teams EGSV vertegenwoordigden. De eerste aan de beurt waren Lara van den Berg, Maud van Dijk en Annedieke Postma. Zij lieten een goede oefening zien. Dit werd ook beloond met een nette 3e plek.

Daarna was het de beurt aan Iris Doldersum, Lieke van Dijk en Yana Sieberts. Zij lieten een strakke oefening zien en behaalden hiermee een 1e plek. Als laatste van wedstrijdronde twee was het de beurt aan Hannah Brouwer, Loïs Gregoire en Leonie Oudenaarden. Ze lieten een energieke oefening zien, maar maakten helaas ook een foutje. Desondanks dit foutje zijn ze toch 5e geworden. In wedstrijdronde drie was het de beurt aan Roos Doldersum, Nina Nijman en Pascalle Veenhof. Dit team mocht in tegenstelling tot de andere teams twee keer stralen op de wedstrijdvloer. Zij lieten twee erg mooie oefeningen zien. Hun balansoefening werd beloond met een score van 23.28 en hun tempo-oefening met een mega score van 24.35. Hiermee pakten ze een mooie gouden plak. Wij zijn ontzettend trots op alle teams die mee hebben gedaan namens EGSV. Wij kijken terug op een geslaagde dag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500