Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fashion Show van Groene Lantaarn in Kaaihof

Geplaatst op: 2 februari 2024

(Adv.) Ontdek de magie van mode zoals nooit tevoren tijdens de meest spraakmakende Fashion Show in Genemuiden! Op 14 maart nodigen wij jou uit voor een onvergetelijke avond vol stijl, bites, drinks, muziek en make-up tutorials, allemaal samengebracht in de adembenemende setting van De Kaaihof.

Laat je betoveren door de nieuwste trends en creaties, gepresenteerd op de catwalk door lokale modellen die de schoonheid van Genemuiden laten stralen. Dit is geen gewone modeshow; het is een viering van individualiteit, creativiteit en unieke stijl die onze lokale winkel te bieden heeft.

Wat kun je verwachten:

Een betoverende catwalk met de meest trendy kledingstukken van De Groene Lantaarn Mode.

⁠Culinaire verwennerij met heerlijke bites en verfrissende drinks.

Een onvergetelijke muzikale ervaring die de sfeer naar nieuwe hoogten zal tillen.

Make-up tutorials die je de geheimen van de perfecte look zullen onthullen.

Mis deze primeur niet! Markeer 14 maart in je agenda en bereid je voor op een avond vol glamour en inspiratie. Dit is dé gelegenheid om de unieke stijl van Genemuiden te vieren en te ontdekken

Reserveer nu je plek voor de meest glamoureuze avond van het jaar! Toegang tot de Genemuiden Fashion Show is slechts 40 euro, en als speciale bonus ontvang je 20 euro cashback! Deze cashback is te verzilveren binnen twee weken na het evenement. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en dit wil je niet missen.

Markeer deze datum in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent. Reserveer nu je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol stijl en glamour. Tot dan! #GenemuidenFashionShow #SaveTheDate

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500