Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel te doen in ’t Olde Staduus tijdens stoepverkoop

Geplaatst op: 6 februari 2024

In Genemuiden wordt zaterdag 10 februari van 10.00 tot 16.00 uur een stoepverkoop gehouden. Inwoners en ondernemers ruimen op. 

In ’t Olde Staduus zijn vrijwilligers de hele dag aanwezig. De koffie staat klaar, gezellig om tussen het shoppen door even te komen zitten. In de winkel zijn allerhande producten te koop, door Philadelphia gemaakte producten, Het 2e/3e wereldproject verkoopt tijdelijk in de winkel diverse heerlijke cakes. In de Tapijtmuseum hoek zijn diverse prachtige tassen te koop, ook leuke sleutelhangers, en niet te vergeten de heerlijke advocaat van Tiny Altena. Deze dag is tevens een mooie gelegenheid om langs te komen voor de expositie ‘Creative Memories’ van de fotoclub. Deze expositie is tot 8 maart te zien, het Kunstgilde richt daarna een nieuwe expositie in.

Er kan een wandelroute opgehaald worden die langs de diverse bezienswaardigheden in Genemuiden gaat. Eerst een kopje koffie en dan op pad.

Als laatste wil ’t Olde Staduus een oproep doen voor NL DOET. De medewerkers in Staduus gaat op vrijdag 15 maart aan de slag met een poetsbeurt. Klasien Hoekman vertelt: “Wie zin heeft om mee te doen, is van harte welkom. Het is altijd een zeer leuke dag om niet te missen, wij zorgen voor de lunch en voor lekkere dingen tijdens de pauzes. Meldt u aan of in t Olde Staduus of via 06 22037035. U zult er geen spijt van hebben.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500