Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Man uit Soest veroordeeld tot taakstraf voor diefstal van dure racefiets

Geplaatst op: 9 februari 2024

De man die op 26 september 2023 een racefiets van bijna 10.000 euro heeft gestolen in Genemuiden is veroordeeld tot 160 uur taakstraf. De dader moet ook een schadevergoeding betalen van 1500 euro. Dit werd vrijdagochtend duidelijk in de rechtbank van Arnhem.

Veel camerabeelden die zijn opgenomen rondom Cellemuiden en het industrieterrein zijn in de week na de diefstal uitgeplozen. Uiteindelijk kon men achterhalen in welke auto de 29-jarige dief is gestapt en werd zijn identiteit via het kenteken duidelijk. De dure fiets had de dader uit Soest op de dag van de diefstal al ingeruild bij een rijwielhandelaar. De man kon in oktober worden aangehouden en ook de racefiets kwam weer bij de rechtmatige eigenaar terecht.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500