Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijfde Zeedieker Winterwandeling trekt bijna 300 lopers

Geplaatst op: 10 februari 2024

fotoserie: Peter Leenhouts

De activiteitencommissie van De Driester had vanmorgen geen klagen. Enkele honderden liefhebbers kwamen al vroeg naar de De Driester om de Zeedieker Winterwandeling af te leggen. Net als voorgaande jaren konden deelnemers 5, 8, 12 of 20 kilometer door de omgeving lopen. Het sportieve evenement werd voor de vijfde keer gehouden.

De eerste deelnemers vertrokken vanmorgen om 08:30 uur voor de langste afstand. Vervolgens konden wandelaars van kortere afstanden tot uiterlijk 11:30 starten. Onderweg werden de deelnemers voorzien van wat lekkers en na afloop stond een warme kop snert klaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500