Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succes voor EGSV op plaatsingswedstrijd

Geplaatst op: 12 februari 2024

(Ingezonden) Plaatsingswedstrijd 6 was dichtbij huis voor de acrogymnasten van EGSV. Deze vond namelijk plaats in Hasselt. Er waren deze dag twee teams die zich mochten presenteren namens EGSV.

In wedstrijdronde 2 was het de beurt aan Sophie Beens en Karlijn Breurkes. Zij lieten een strakke oefening zien en behaalde hiermee een 21.29.  In wedstrijdronde 3 was het de beurt aan Roos Doldersum, Nina Nijman en Pascalle Veenhof. Als eerste mochten zij hun balans oefening laten zien. Ze lieten een nette oefening zien en behaalde hiermee een score van 22.68. Toen mochten ze hun tempo oefening draaien. Dit was een ontzettend mooie oefening en hiermee behaalde ze een score van 23.40. Dit zorgde voor een score totaal van 46.08.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500