Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Akkers beschikbaar bij De Vruuters

Geplaatst op: 12 februari 2024

(Ingezonden) Nu de dagen weer wat ‘langer’ worden, de zon wat meer schijnt, wordt het weer tijd om vaker naar de volkstuin te gaan. De eerste akkers zijn alweer klaargemaakt voor het nieuwe seizoen, op andere akkers staan nog de wintervaste planten als boerenkool en prei. De Vruuters verbouwen van alles, zoals aardappels, bieten, sla, bonen, paprika, komkommers, bieten, druiven en bloemen. Heerlijk onbespoten. Het smaakt dan ook zo lekker allemaal!

Tuinieren is echt een leuke hobby! Hoe leuker je het vindt, hoe meer je op je eigen landje bent. Je ziet al snel resultaat, en je kunt altijd advies krijgen van andere tuinders. Samen zetten we onze schouders eronder en helpen we elkaar.

Op de locatie aan de Krommesteeg zijn nog enkele akkers en deelakkers beschikbaar. Wil je dit jaar ook genieten van je eigen verse groenten? Neem dan nu contact op, we kijken samen met jou naar een geschikt plekje. Mail naar devruutersgenemuiden@gmail.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500