Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kitch en Koters krijgt nieuwe eigenaresse

Geplaatst op: 28 februari 2024

Harma Lubberts en Nathalie van Dijk dragen Kitsch en Koters over aan Anneke van Dijk. De zaak met baby- en kinderkleding verhuist daarmee naar de voormalige kapsalon Double Boost aan de Langestraat, schuin tegenover Vivaldi.

Moeder en dochter begonnen in 2006 hobbymatig met de winkel. Later groeide dat uit tot de huidige zaak aan de Kruisstraat. Na meer dan 15 jaar besloot Harma, de moeder van Nathalie, dat ze het wat rustiger aan wilde doen. De pensioenleeftijd komt namelijk in zicht. Moeder en dochter besloten hun stop aan te kondigen, waarna meerdere overnamekandidaten aanklopten. Uiteindelijk bleek dat Anneke van Dijk van Vivaldi de zaak kon overnemen. Ze zet de zaak voort onder een nieuwe naam aan de Langestraat.

Van Dijk vertelt: “Ik heb er heel veel zin in. Het voelde gelijk weer als vanouds. Bij de kraam en baby cadeaus lag altijd nog mijn hart. We hebben er zin in, om ‘Van mij voor jou- baby’  weer nieuw leven in te blazen. De keuze voor alleen babykleding en cadeaus is bewust, zodat we ons exclusief op deze doelgroep kunnen richten.”

“Voor twee merken maken wij een uitzondering”, zegt Anneke. “Dat zijn natuurlijk de beroemde Feetje pyama’s & Condor maillots. Daar maken we graag een uitzondering voor in Genemuiden.”

Naar verwachting stopt Kitch en Koters rond de zomer op haar huidige locatie en wordt het stokje na de zomervakantie overgenomen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500