Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alle soorten stoelviltjes nu op voorraad bij Kawi Hasselt

Geplaatst op: 5 maart 2024

(Adv.) Ontdek de ultieme oplossing voor het behoud van jouw kostbare vloeren. Kawi Woondecoratie Hasselt biedt nu hoogwaardige stoelpootdoppen, vloerglijders en alle soorten stoelviltjes. Deze innovatieve producten voorkomen krassen op je vloeren veroorzaakt door stoel- en tafelpoten en andere meubelen.

Dankzij de jarenlange ervaring van deze vloerbescherming, zijn deze complete vloerbeschermingssystemen ontwikkeld om aan de vraag naar effectieve bescherming te voldoen. Met een eenmalige bevestiging van het basisdeel, dat behouden blijft bij het eenvoudig vervangen van het beschermvoetje, zijn deze systemen niet alleen effectief, maar ook kostenbesparend.

Bescherm je vloeren met de beste producten op de markt. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij Kawi Woondecoratie Hasselt. Investeer vandaag nog in duurzame vloerbescherming en geniet langdurig van je prachtige vloeren. Bezoek onze winkel aan de Hoogstraat en ontdek de perfecte oplossing voor jouw interieur.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500