Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vernieuwd bestuur Oranjevereniging klaar voor feestweek

Geplaatst op: 6 maart 2024

(Ingezonden) Graag stellen wij ons voor: het bestuur van Oranjevereniging Genemuiden. Het afgelopen jaar flink gegroeid tot een grote groep! Enthousiast, gezellig, ijverig, af en toe een beetje gek én het allerbelangrijkste: allemaal een (oranje) hart voor Genemuiden en bereid om zich in te zetten voor activiteiten voor alle inwoners.

We hebben de afgelopen periode dan ook niet stilgezeten en bruisen van de ideeën!  Om te beginnen staan de hele week voor Koningsdag verschillende activiteiten op het programma. Naast de inmiddels bekende activiteiten hebben we ons programma dit jaar uitgebreid met door-de-weekse activiteiten voor jong en oud.

Woensdag 24 april staat in het teken van bingo: ‘s middags voor de jeugd en ‘s avonds voor volwassenen. Dit wil je echt niet missen, want de prijzen zijn de moeite waard! Ben je meer liefhebber van kaartspelen of rummikub? Dan kun je donderdagavond je hart ophalen tijdens onze spelletjesavond. Ook hier zijn mooie prijzen te winnen, dus je hoeft niet met lege handen naar huis te gaan.

Kaarten voor deelname aan de activiteiten tijdens de feestweek koop je op 8-9 of 10 april, tussen 19.00-21.00uur in d’ Overtoom! 

Voor een overzicht van alle activiteiten verwijzen wij naar onze flyers, social mediakanalen en natuurlijk de oranjegids die begin april door de brievenbus valt.

De Oranjevereniging Genemuiden wil haar activiteiten uitbreiden, en door het jaar heen activiteiten te organiseren. Naast financiële steun d.m.v. sponsoring en lidmaatschap (waarvoor hartelijk dank) kunnen wij daarvoor ook vooral helpende handjes gebruiken! Met een uurtje hulp ben je al van waarde. Vrijwilliger zijn betekent niet alleen de handen uit de mouwen steken, het zorgt ook nog eens voor sociale verbinding en brengt een boel gezelligheid met zich mee!

Heb jij ook een oranje hart? Meld je aan via de socials of mail naar: info@ovgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500