Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterrun bij de Eendracht

Geplaatst op: 6 maart 2024

STG de Eendracht houdt zaterdag 16 maart een ‘winterrun’. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen. De organisatie heeft dit keer Ronald Mulder weten te strikken. Ronald, winnaar van een bronzen medaille op de 500 meter bij de Olympische Spelen van 2014, staat aan start van de 5 kilometer. Als jonge skeeleraar kwam hij geregeld in Genemuiden om te trainen op de skeelerbaan, hij vindt het dan ook erg leuk om nu weer terug te zijn voor de winterrun.

De winterrun is voor iedereen. Elke deelnemer ontvangt een herinnering van deelname. De start is bij de skeelerbaan, Koppel 3 in Genemuiden. Er wordt gestart met een kidsrun. Deze start is om 13.00 uur vanaf de skeelerbaan (koppel 3). De afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 1,5 / 2,5 / 5 of 10 kilometer. Zie onderstaande tabel voor de afstand per leeftijd.

Om 13.00 uur begint de 1,5 kilometer voor jeugd tot en met 8 jaar. Om 13.30 uur starten de 2,5 en 5 kilometer voor jongeren tot en met 14 jaar en om 14.15 uur gaan de lopers van 15 jaar en ouder van start op de 5 of 10 kilometer.

Graag aanmelden voor vrijdag 15 maart a.s. via deze pagina. De inschrijving voor de jeugd tot 15 jaar is gratis. Vanaf 15 jaar is de inschrijving 5 euro. Voor meer informatie over de route: check de plattegronden. Na afloop is de kantine geopend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Last, M: 0613378966, E: ernalast@gmail.com.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500