Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Van Dalfsens’ winnen Triviant

Geplaatst op: 9 maart 2024

De spelavond Triviant in ‘d Overtoom is dit jaar gewonnen door ‘de Van Dalfsens’. De lokale PvdA werd tweede, gevolgd door de stichting Vrienden van Oud Genemuiden.

Vrijdagavond streden 30 teams, bestaande uit 3 personen, om de bekende Triviant-uil. Net zoals voorgaande edities was er weer enorm veel animo. De avond resulteerde daarnaast in een opbrengst van meer dan 5000 euro. Met de opbrengst wordt een praktijkschool gebouwd in Rwanda. De teller voor dit project, waar leerlingen uit Rwanda zelf ook aan mee gaan werken, staat mede dankzij Triviant op 30.000 euro. Doel is om vanuit Zwartewaterland 45.000 euro in te zamelen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500