Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezocht: (Senior) Marketingmedewerker

Geplaatst op: 16 maart 2024

(Adv.) Binnen onze bedrijvengroep bestaande uit W2 Support, Aanrijdbeveiliging Nederland en Geveka Roosters zijn wij op zoek naar een (Senior) Marketingmedewerker. 

Als bedrijvengroep zijn wij erg dynamisch, jong en volop aan het ontwikkelen en innoveren. Hierdoor breiden we onze dienstverlening continue uit. Kortom: er zullen op het gebied van (online) marketing en communicatie veel uitdagingen voorbijkomen, waar jij een grote rol in gaat spelen!

Je bent verantwoordelijk om per entiteit een passend marketingplan op te stellen en zorg te dragen voor de naleving. Je draagt bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van de bedrijfsstrategie, door onze diverse diensten op een frisse en vernieuwde wijze onder de aandacht te brengen bij de juiste klantgroepen.

Is deze vacature echt iets voor jou? Of ken jij iemand? Laat het ons weten! Klik hier voor de volledige vacature of kom direct in contact met Peter van Dijk via bel 06-55214282 en peter@w2support.com

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500