Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zo word je écht uitgerust en klachtvrij wakker!

Geplaatst op: 16 maart 2024

(Adv.) Waar begin je je zoektocht naar het perfecte bed en matras? Hoe weet je wat ergonomisch het beste bij jouw lichaam, manier van slapen en mogelijke (pijn)klachten past? Contour Bedden biedt alle expertise én het juiste bedsysteem voor optimale nachtrust. En geeft zo vorm aan jouw slaapgeluk!

Uitgerust en klachtvrij wakker worden. Wanneer je een nieuw bed of matras zoekt, wil je dat jouw keuze tot deze resultaten leidt. Alleen is het lastig te achterhalen wat je hier precies voor nodig hebt. ‘s Nachts slaap je immers en kun je je slaapgedrag niet analyseren. Daar komt bij dat het aanbod aan bedden en matrassen enorm is.

Verschillende matrassen testen, lijkt de beste oplossing. Je probeert er een aantal uit en kiest welke voor jou het meest comfortabel aanvoelt. Alleen ben je op dat moment wákker. De kans is daarmee groot dat je een slaapsysteem kiest dat niet aansluit bij jouw daadwerkelijke slaapgedrag. Hoe kom je daar achter? Wie vertelt je wat je écht nodig hebt?

Slapen is net als autoracen

“De juiste inhoud van je matras of bed is net als autoracen”, legt slaapstrateeg Jacob Bakker uit. “Met een goed afgestelde auto win je veel makkelijker dan met een verkeerde afstelling. In dat laatste geval moet je veel harder werken, voor hetzelfde resultaat. Dat geldt óók voor slapen op een verkeerd of oud matras. Je woelt en draait veel meer om de juiste slaaphouding te vinden. In de hoop dat je goed uitrust en bijvoorbeeld lage rugpijn, pijnlijke schouders of andere pijntjes voorkomt.”

Uniek bedsysteem

Na jaren actief te zijn geweest in de beddenmarkt dacht Jacob aan stoppen. Hij wilde mensen niet langer laten slapen op bedden waarop ze moeten werken voor goede nachtrust. “Veel gehoorde opmerkingen waren dat de matrassen te hard of te zacht waren”, vertelt hij. “Totdat ik via-via in contact kwam met een ergo- en fysiotherapeut. Deze had een eigen en uniek slaapsysteem ontwikkeld, met de juiste hardheid, ventilatie en warmte-isolatie.”

Comfortzones die drukpunten wegnemen

Dit was voor Jacob een eyeopener. Met deze eigenschappen laat hij zijn bedden, matrassen en boxsprings nu produceren in Nederland. Jacob: “Door unieke comfortzones zijn de matrassen en bedden van Contour Bedden geschikt voor ieder soort lichaamsbouw. De hardheid bepalen we door te kijken naar de gewichtsverdeling op het matras. Zo krijg je het bed en/of matras dat perfect past bij jouw lichaam en slaapgedrag. Een bedsysteem dat de drukpunten wegneemt bij de uitstekende delen van je lichaam (schouders en heup).”

Ook slaapgeluk ervaren?

Vele klanten worden inmiddels uitgerust wakker op dit unieke slaapsysteem. Zij beoordelen Contour Bedden met een 9,6. Ze slapen in de juiste houding, zonder de spieren en de gewrichten te belasten. Ook slaapgeluk ervaren? Kom vrijblijvend langs in de slaapwinkel in Genemuiden!

Contour Bedden

Langestraat 32
8281 AM Genemuiden

038 – 234 00 30

06 – 271 02 000 (WhatsApp)

info@contourbedden.nl

www.contourbedden.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500