Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezocht: Werkvoorbereider/ Calculator

Geplaatst op: 19 maart 2024

(Adv.) Als Werkvoorbereider/ Calculator ben je actief aanwezig op het bedrijfsbureau. Je werkt graag samen met verschillende partijen en kan je met duidelijke communicatie strakke lijnen afstemmen. Jij bent de regisseur van het project en zorgt ervoor dat het project bouwkundig en constructief is afgestemd. Je maakt de planningen en tekeningen klaar voor de uitvoering

Ook ontferm jij je over het inkoopproces van een project en bewaak je de financiële voortgang. Je bepaalt in de voorbereiding hoe het kostenplaatje eruit gaat zien of bepaald de haalbaarheid van een project. Door de complexiteit van de projecten zijn een analytisch vermogen en een proactieve houding bij het calculeren erg belangrijk. Je bent scherp op mogelijkheden waar bespaart kan worden en zoekt naar alternatieven.

Is deze vacature echt iets voor jou? Of ken jij iemand? Laat het ons weten! Klik hier voor de volledige vacature of neem contact op met Robin via robin@w2support.com – 038-30 30 315.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500