Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Passie- en Paasconcert in dorpskerk IJsselmuiden

Geplaatst op: 21 maart 2024

Op 23 maart vindt het Passie- en Paasconcert plaats in de Dorpskerk te IJsselmuiden. Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

Het programma biedt optredens van gerenommeerde koren en getalenteerde musici. Het Reformatorisch koor ‘Omnia Cum Deo’ uit Kampen, onder leiding van Harry Dekker is van de partij, samen met het Mannenkoor ‘Siloam’ uit Urk, ook onder leiding van Harry Dekker. Het Kinderkoor ‘De Jonge Lofstem’ uit Genemuiden, onder leiding van Elsemieke Grolleman, zal eveneens een bijdrage leveren aan de avond.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Marien van de Weg op orgel en Petra van ’t Hul op piano. De algehele leiding van het evenement is in handen van ds. Kaptein.

Naast het genieten van de muzikale uitvoeringen wordt de gelegenheid geboden om bij te dragen aan een goed doel. De collecte tijdens het concert is volledig bestemd voor MAF (Mission Aviation Fellowship), ter ondersteuning van de familie Paas in Papoea-Nieuw-Guinea. Meer informatie over dit nobele initiatief is te vinden op www.MAF.nl/paas.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500