Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkoopochtend voor zendingswerk Albanië

Geplaatst op: 21 maart 2024

De zendingscommissie van de hervormde gemeente houdt zaterdag 23 maart een verkoopmorgen. Deze wordt gehouden in het Hervormd Centrum van 09.30 tot 12.30 uur.

Er worden allerlei lekkernijen, zoals zelf gebakken taarten, koeken,  advocaat e.d. aangeboden. Tevens is er dit jaar verse vis uit Urk verkrijgbaar. Ook zijn allerlei voorjaarsattributen te koop om huis en tuin op te fleuren. Belangstellenden kunnen potgrond kopen of bestellen, die eventueel aan huis kan worden bezorgd. Verschillende gemeenteleden zorgen voor creatieve inbreng o.a. op het gebied van handvaardigheid. Kinderen zijn van harte welkom. Er is een grabbelton en de meisjes kunnen wat moois laten maken van hun haar. Verder is er een boekentafel aanwezig.

De opbrengst van de verkoop is bestemd voor Wilma de Vries, die namens de GZB en de CGK Urk is uitgezonden naar Albanië. De consulente van de Israëlwinkel uit Nijkerk verleent ook haar medewerking en zal verschillende producten uit Israël uitstallen. In de hal is er verder gelegenheid tot ontmoeting onder het genot van een kopje koffie, thee of frisdrank.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500