Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecteweek Fonds Gehandicaptensport 

Geplaatst op: 29 maart 2024

(Ingezonden) Van 31 maart t/m 6 april 2024 is de collecteweek voor Fonds Gehandicaptensport. De coördinatoren van de collecte in Hasselt en Genemuiden hebben in overleg met Zwemvereniging Ons Zwemuurtje besloten om dit jaar niet meer met een collectebus langs de huizen te gaan in Hasselt en Genemuiden. De laatste jaren liep het aantal collectanten hard terug en daarmee ook de opbrengst van de collecte.

Via deze weg willen we dan ook de coördinatoren én alle collectanten van de afgelopen jaren hartelijk danken voor hun inzet!

Het blijft nog wel mogelijk om digitaal te doneren. De digitale collectebus kunt u hier vinden. We hopen u op deze manier ook digitaal te bereiken, wat hopelijk zorgt voor een mooie opbrengst voor Fonds Gehandicaptensport. De helft van de opbrengst is zoals altijd voor Ons Zwemuurtje.

Ons Zwemuurtje is een zwemvereniging voor mensen met een beperking. Elke zaterdagmorgen, met uitzondering van vakanties en feestdagen, zwemmen pupillen en vrijwilligers in het zwembad van Genemuiden. Spelenderwijs proberen we de conditie op peil te houden. Gezelligheid en plezier zijn daarbij erg belangrijk.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie namens alle zwemmers van Ons Zwemuurtje.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500