Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pruim Automatisering is vanaf nu PRUIM IT

Geplaatst op: 29 maart 2024

(Adv.) Pruim Automatisering gaat vanaf komende week verder als PRUIM IT. Die naamswijziging is niet de enige verandering voor het groeiende bedrijf uit Genemuiden. PRUIM IT presenteert ook een nieuwe huisstijl en website. 

Volgens eigenaar Willem-Peter Pruim past de nieuwe naam beter bij de activiteiten van het bedrijf vandaar de nieuwe naam. “De activiteiten welke wij verrichten is het actief beheren van bedrijven op het gebied van Netwerk en Systeem, VoIP en Mobiel, Support, Beheer en Security van het netwerk lokaal en in de Cloud.”

Veel kennis en ervaring

“Sinds de oprichting in 2004 zijn we gegroeid. Bij PRUIM IT werken ondertussen twaalf professionals met veel kennis en ervaring. Dat zijn vakspecialisten die nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen de IT-branche op de voet volgen. We trekken een nieuw jasje aan, maar blijven onze vertrouwde kwaliteit en service aanbieden.”

Veilig en betrouwbaar

De nieuwe huisstijl past daar bij, het schild in het logo straalt betrouwbaarheid en veiligheid uit. “Dat zijn onderwerpen die in onze sector steeds belangrijker worden. Onze opdrachtgevers verwachten betrouwbare systemen en netwerken. Die zijn immers cruciaal voor hun bedrijfsprocessen. En tegelijkertijd moeten ze in een tijd van oprukkende cybercriminaliteit veilig zijn. Ons team support en beheer is daarom heel goed bereikbaar voor opdrachtgevers. Bekijk onderstaande animatie voor de logo-reveal en kijk voor meer informatie op www.pruim.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500