Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoclub houdt basiscursus

Geplaatst op: 5 april 2024

(Ingezonden) Op dinsdag 14 mei begint fotoclub Genemuiden e.o. weer met een basiscursus.

In de basiscursus leert u de instellingen van de camera en wat u hier mee kunt doen, we behandelen het diafragma, sluitertijd, ISO waarde, compositie maar ook krijgt u informatie over de verschillende soorten fotografie en soorten lenzen. De cursus wordt gegeven in 4 avonden. Dit is op de dinsdagavond en vindt plaats in de studio van de fotoclub. Tijdens de cursus krijgt u een paar opdrachten die u thuis kunt uitvoeren. Op de volgende cursusavond worden de resultaten bekeken.

Voor wie is deze cursus bedoeld: mensen die in bezit zijn van een spiegelreflex- of systeem camera. ( geen compact camera )

Na afronding is de cursist in staat om beter gebruik van zijn/haar camera te maken en een betere kwaliteit foto’s te maken.

De cursus voor de beginnende fotograaf wordt op volgende data gegeven 14, 21, 28 mei en 4 juni. Dit wordt gedaan in onze studio in de Rank te Genemuiden. De cursus avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30. De kosten voor de cursus zijn €90,00.  U kunt u opgeven via info@fotoclubgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500