Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bekendmaking eindbedrag voor ‘Stichting Happy Holiday’

Geplaatst op: 5 april 2024

De radiomarathon Zwartewaterland Helpt heeft deze editie geld ingezameld voor de Stichting Happy Holiday en wil op zaterdagavond  6 april bekend maken hoeveel dit uiteindelijk geworden is.

Stichting Happy Holiday organiseert vakanties voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden ernstig of terminaal ziek zijn. Niet alleen het zieke kind (of soms een ouder) staat centraal, maar ook de ‘gezonde’ gezinsleden. Buiten de 24/7 zorg die ze kunnen geven, door gespecialiseerde (kinder) verpleegkundigen, zorg- en recreatievrijwilligers, bieden ze het gezin de gelegenheid om samen te genieten van de vakantie. De ouders/verzorgers kunnen dan tot rust komen.

“Gelukkig heeft de 15e editie van de radiomarathon een mooi bedrag opgeleverd. In de finaleshow tijdens de radiomarathon werd de voorlopige tussenstand van ruim 31.000 euro kenbaar gemaakt. Maar natuurlijk willen we dit bedrag ook daadwerkelijk aan onze contactpersonen van de Stichting Happy Holiday afgegeven. Vandaar dat er een speciale uitzending wordt gemaakt, welke op de website van Zwartewaterland Helpt te bekijken is. Hier wordt teruggeblikt met heel veel vrijwilligers, bedrijven, clubs en verenigingen, die hieraan hun bijdrage hebben geleverd”, vertelt Henk Jan Overmars namens de organisatie.

Tussen 20.00 uur en 22.00 uur zal Henk-Jan Overmars met de vele mensen die een bijdragen hebben geleverd terugblikken op hun actie. Daarna zal om iets voor 22.00 uur het uiteindelijke bedrag wat deze editie is ingezameld bekend gemaakt worden.

Dus stem af op www.zwartewaterlandhelpt.nl om via de livestream deze bijzondere bekendmaking te volgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij Onder de Luifel. Na de bekendmaking is er een feestavond en kan er tot in de kleine uurtjes gefeest worden om deze uitslag te vieren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500