Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘For your Doodle’ blijkt na jaar al groot succes

Geplaatst op: 4 april 2024

Trimsalon For your Doodle

(Adv.) Trimsalon ‘For your Doodle’ viert vandaag haar 1-jarig bestaan. Wat begon als een klein bedrijfje, is in een jaar tijd uitgegroeid tot een begrip onder doodle-eigenaren in de regio.

Janneke Last trimt sinds vorig jaar labradoodles en hieraan verwante rassen. Wekelijks komen tal van honden met hun baasjes over de vloer in de salon aan de Jan van Arkelstraat. “Je ontwikkelt echt een band met de honden die hier nu regelmatig over de vloer komen”, vertelt Janneke, die momenteel een klantenstop heeft vanwege de vele aanvragen.

Dat het bedrijf zo’n succes zou worden, hadden Janneke en haar man Sijmon niet direct zien aankomen. “Maar de labradoodle is tegenwoordig een heel populair ras vanwege het zachte karakter. En ze haren niet tot nauwelijks”, vertelt Sijmon. Hij verricht de nodige hand-en-spandiensten rondom de trimsalon.

Tot en met mei is de agenda al goed gevuld. “Klanten komen overal vandaan: Flevoland, Zwolle, de kop van Overijssel, het Vechtdal. Noem maar op. We merken dat mensen die hier komen het belangrijk vinden dat hun hond lekker in zijn of haar vel zit, een doodle vormt toch een belangrijk onderdeel van je gezin”, aldus Last.

Bij ‘For your Doodle’ is het belangrijk dat de hond zich prettig voelt. “Het moet geen lopende band werk worden. Je merkt dat er een band ontstaat als je de tijd neemt”, legt Janneke uit.

Naast het trimmen van de honden wordt ook de (web)shop een steeds belangrijker onderdeel, merkt Sijmon op. Dagelijks gaan er vanuit Genemuiden pakketjes het hele land door, op weg naar de eigenaren van viervoeters. “Klanten kunnen op afspraak producten uit de webshop ophalen, maar we verzenden ook veel pakketjes”, vertelt hij.

In de webshop worden onder andere producten aangeboden van ‘Cowboy Magic’, een merk dat bekend staat vanwege hoogwaardige vachtverzorgingsproducten. shampoo, conditioner  en antiklit gel bekend al heel wat jaren bekend onder paardenliefhebbers maar de laatste jaren ook steeds meer bij hondenbaasjes, en we hebben nu een mooie aanbieding van Cowboy Magic op de webshop staan die 2 weken geldig is. Ook de Activet borstels die we verkopen zijn erg in trek en worden veel verkocht”, merkt Sijmon,

“We hebben er veel plezier in en blijven de groeiende lijn daarom graag vasthouden”, besluiten de gezichten achter de succesvolle trimsalon in Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500