Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: pedagogisch medewerker BSO/KDV

Geplaatst op: 5 april 2024

(Adv.) Als pedagogisch medewerker BSO/KDV bij Mathil heb je de kans om het verschil te maken. Voor jezelf en voor de kinderen. Je krijgt het vertrouwen om te doen waar je goed in bent, binnen een team met fijne collega’s.

Mathil biedt jou:

* Werkdagen (hoofdzakelijk) op maandag, dinsdag en donderdag
* Prima arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang
* Mogelijkheid om combinatie van dagopvang en BSO te werken
* Mogelijkheden voor aanvullende opleiding, wanneer je opleiding niet
voldoet voor dagopvang maar wel voor BSO

Voor meer informatie zie de vacature – Stuur je e-mail naar: info@mathil.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Kinderopvang Mathil biedt kinderopvang aan in de vorm van dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar in de plaatsen Rouveen, Staphorst, Nieuwleusen en Dalfsen. Dit doen wij vanuit een christelijke identiteit. Naast deze vorm van opvang bieden wij in de wijde regio gastouderopvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Dit is opvang in huiselijke sfeer bij gediplomeerde gastouders aan huis of eventueel in hun eigen huis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500