Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonsink Aquaservice zoekt versterking!

Geplaatst op: 6 april 2024

(Adv.) Ben jij een ervaren magazijnbeheerder of een technisch winkelverkoper met passie voor scheepstechniek? Klik dan snel op onderstaande links voor meer informatie en solliciteer vandaag nog om ons team te komen versterken!

Vacature ervaren magazijnbeheerder

Vacature technisch winkelverkoper

Meer over Aquaservice

Bonsink Aquaservice is een technische watersportspecialist. Met een uitgebreide winkel in Zwartsluis en een eigen webshop zijn wij hét adres voor watersportartikelen en bootmaterialen. Ons vakkundige team biedt een oplossing voor elk vaartuig. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of refits – Aquaservice verleent hulp op locatie bij problemen of storingen. Onze ambitie? Tevreden klanten die zorgeloos kunnen genieten op het water. Om dit te realiseren werken wij met het beste equipment en de beste mensen. En die aanpak werkt, want ons bedrijf groeit. Juist daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken!

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500