Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gert Hutten inspireert mannen tijdens ‘Hart voor Hem’

Geplaatst op: 18 april 2024

(Ingezonden) Hart voor Hem is een mannenbeweging voor Genemuiden (en omstreken) en we hebben 12 april een avond georganiseerd waarbij we met een aantal mannen bij elkaar zijn gekomen.

Wat was het een mooie en inspirerende avond waarbij Gert Hutten ons meenam wat  ‘echte’ genade is. Af en toe ‘schuurde’ het even goed, maar na afloop bleek  uit de gesprekken dat de boodschap goed was ontvangen.

De zang werd begeleid door Hans Bosman en ook de locatie (Hamat/Maarten Opschoor) had de zaken top voorbereid. Al met al kunnen we terugkijken op een mooie avond, waarbij er ruimhartig is gegeven en er een gift over gemaakt kon worden naar stichting Tot Heil des Volks.

We willen iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en mocht dit naar meer smaken (of je kon deze keer niet aanwezig zijn) dan ben je van harte uitgenodigd voor onze volgende meetings op: 20 september 2024, 8 november 2024, 14 februari 2025.

Zet de data alvast in jouw agenda en nadere informatie volgt.

Team Hart voor hem

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500