Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leer meer over de bovenstem tijdens zangavond in CGK ​

Geplaatst op: 18 april 2024

foto: Erik Eenhoorn

In de CGK Genemuiden wordt zaterdag 20 april een zang(oefen)avond gehouden met de bovenstem. De leiding van deze avond zal in handen zijn van dhr. J. Giethoorn. Het orgel zal bespeeld worden door Erik Eenkhoorn.

Deze avond is een initiatief van de stichting tot behoud van de Genemuider bovenstem. Bijzonder aan deze bijeenkomst is dat aanwezigen gezamenlijk ook de bovenstem kunnen leren zingen. Organist Erik Eenkhoorn vertelt kort het een en ander over de tegenstem van de te zingen psalm waarna deze gezamenlijk wordt gezongen. Op die manier kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis komen maken met het culturele erfgoed. Ook mensen die geen bovenstem zingen, heet de stichting van harte welkom.

De avond wordt gehouden in de christelijke gereformeerde kerk aan de Stuivenbergstraat. Het programma start om 19:30 uur en duurt tot 20:45 uur. De toegang is gratis, bij de uitgang is een collecte voor de onkosten. Meer informatie over de Genemuider Bovenstem via de website www.bovenstemgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500