Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: verkoopadviseur buitendienst

Geplaatst op: 19 april 2024

(Adv.) Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een commerciële collega voor de buitendienst. Als verkoopadviseur buitendienst kom je bij klanten van W2 Support over de vloer voor advies en verkoop.

Je bent een belangrijke schakel binnen W2 Support, omdat de klant jou ziet als eerste aanspreekpunt. Je leert klanten kennen en bouwt daarmee een langdurige relatie op en weet deze ook zelfstandig te onderhouden, zodat klanten blijven terugkomen. Geen hard-sell, maar op een persoonlijke, servicegerichte manier. Daarnaast ben je in staat klanten ook telefonisch te woord te staan. Adviserend verkopen komt in deze functie zowel in de binnen- als buitendienst voor. Is deze vacature iets voor jou of ken jij iemand die bij ons zou passen? Neem gerust contact met ons op of tag diegene in de reacties.

Klik hier voor de volledige vacature of bel 06-55214282 (en kom direct in contact met Peter van Dijk – peter@w2support.com).

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500