Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

2600 euro opgehaald voor Roparun-team Zwartewaterland

Geplaatst op: 22 april 2024

In de Anna van der Breggen sporthal ontvouwde zich vrijdagavond een spannende strijd tussen 10 zaalvoetbalteams. Door de deelname van de teams werd er geld ingezameld voor de Roparun waar 234 team Zwartewaterland komend pinksterweekend actief is.

Het startsein werd gegeven om half acht en er werd gestreden tot middernacht voor de overwinning. Tien teams deden mee. Team Toettoet won uiteindelijk de finale van team Langs de Lijn. Olympia 4 werd derde. Na het voetballen was het nog lang gezellig aan de bar van hoofdsponsor van het evenement Kontento. Er werd uiteindelijk een mooi bedrag opgehaald van 2600 euro. Wil je meer informatie over team Zwartewaterland, zoek hen dan op via Instagram en Facebook.

De Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van Parijs of Hamburg naar Rotterdam, waarbij teams geld inzamelen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500