Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Haarstukjes bij haarverlies of Alopecia Areata

Geplaatst op: 23 april 2024

(Adv.) Wanneer je bemerkt dat je haar dunner wordt of zelfs uitvalt, kan dit veel zorgen opleveren. Het haar is toch een kenmerkend element van je uiterlijk, iets wat je identiteit weergeeft. Voor zowel mannen als vrouwen kan het voor veel onzekerheden zorgen, wanneer dit verandert. Er zijn gelukkig voldoende middelen beschikbaar om hierin bij te springen. Wanneer je een ervaren kapper zoals Hairmasters bezoekt, kun je erop vertrouwen dat je met begrip wordt gesteund en dat een geheel nieuwe coup kan worden aangemeten. Het is mogelijk om het haar dat nog beschikbaar is dusdanig in model te brengen, dat het haarverlies of een kale plek nauwelijks opvalt. Ook kunnen er diverse haarstukjes worden aangeboden, waardoor je weer over een volle bos met haar beschikt. Zo hoeft niemand door te hebben, dat je te maken hebt met haarverlies.

Erkende specialist in haarwerk

Om je weer goed te voelen, bezoek je een erkende haarspecialist met jarenlange ervaring binnen het kappersvakgebied. Hier werken enkel gediplomeerde kappers, die vaak nog een aanvullende scholing hebben gevolgd tot specialist. Zij kunnen jou helpen omgaan met haarverlies, door verschillende mogelijkheden voor te leggen. Vaak is er nog zeker iets mogelijk, door het haar in een andere stijl te knippen en stylen. Echter zijn er ook voldoende middelen om je hoofdhuid weer van een volle bos te voorzien. Je kunt hier terecht voor het laten plaatsen van extensions, haarstukjes of hele pruiken, waarbij niemand door zal hebben dat dit niet je eigen haar is. Op subtiele wijze kan het eigen haar worden aangevuld met kunstmatig of echt mensenhaar. Zorgvuldige aandacht wordt geboden om ervoor te zorgen dat je er weer verzorgd uitziet en dat je jezelf weer herkent.

Alopecia Areata

Er kunnen verschillende oorzaken zijn, waardoor het haar dunner wordt of zelfs in het geheel uitvalt. Voor mannen is dit mogelijk erfelijk bepaald, maar ook vrouwen krijgen steeds meer te maken met dunner wordend haar. Dit kan door de overgang op gang worden gebracht, maar ook ziekteprocessen kunnen aanleiding geven tot het uitvallen van haar. Bij chemotherapie en stralingsbehandelingen voor kanker kan het haar uitvallen, waardoor je moet wennen aan een hoofd zonder haar. Een andere ziekte waarbij het haar permanent uitvalt, is Alopecia areata. Dit komt veelvuldig bij vrouwen voor, maar kan ook bij mannen en zelfs kinderen optreden. Ineens heb je een geheel ander uiterlijk, waaraan je zult moeten wennen. Om de overgang te vergemakkelijken, kun je ervoor kiezen om haarstukjes te gebruiken. Dit kunnen toupets zijn, extensions, maar ook gehele pruiken. Dit zijn gewaardeerde mogelijkheden die het mogelijk maken om je weer goed te voelen over je uiterlijk, terwijl dit een transformatie doormaakt.

Kappers bieden effectief support

Redenen om een haarstudio te openen, zijn vaak dat kappers ervoor willen zorgen dat hun klanten zich goed voelen en er op hun best uitzien. Met de juiste middelen, kennis en ervaring zijn echte transformaties mogelijk en bieden ervaren kappers een unieke ervaring die bijdraagt aan meer zelfvertrouwen over het eigen uiterlijk. Klanten die om verschillende redenen te maken krijgen met haaruitval, haarverlies of dunnend wordend haar, zijn vaak gebaat bij attente support en oplossingen door haarwerken. Ervaren kappers kunnen het juiste advies bieden, dat ervoor zorgt dat je leert omgaan met een veranderend uiterlijk. Het haar is een kwetsbaar onderdeel van je fysieke uitstraling, waardoor begrip, vakkennis en effectief support gewaardeerd wordt. 

Gepubliceerd door advertentie afdeling
Van Dijk Containers 500