Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Je tuinfeest in Genemuiden wordt met onderstaande tips een groot succes

Geplaatst op: 23 april 2024

(Adv.) In de pittoreske plaats Genemuiden is er natuurlijk voldoende natuur en veel inwoners zijn ook voorzien van een mooie tuin. Is er iemand in je familie in de zomer jarig of heb je een andere reden om een feestje te vieren? Dan is het natuurlijk leuker om dit in de tuin te vieren. Je hebt dan meer ruimte, de kinderen kunnen spelen en je hoeft je huis niet op te ruimen. Een tuinfeest organiseren is één ding, maar er een groot succes van maken is natuurlijk ook nog een uitdaging. Met de onderstaande tips lukt jou dit waarschijnlijk wel.

Lekkere hapjes en drankjes 

Laten we bij het fundament van een goed tuinfeest beginnen: lekkere hapjes en drankjes! Zorg ervoor dat er wat lekkers voor iedereen is. Een groot deel van de Nederlanders is tegenwoordig milieubewust en om die reden eten ze minder vlees of ze zijn volledig vegetarisch of veganistisch. Zorg er om die reden voor dat er genoeg vegetarische hapjes zijn. Tegenwoordig heb je gelukkig veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische bitterballen, vissticks, kroketten en ga zo maar verder. Tijdens een feestje wordt er natuurlijk ook gedronken, maar gelijktijdig zijn veel mensen ook met hun gezondheid bezig. Om die reden is het belangrijk om ook alcoholvrije wijnen aan te schaffen en die kun je bijvoorbeeld hier bestellen. 

Je tuin versieren

Is al het lekkers geregeld? Dan is het fundament in orde, want daar wordt vrijwel iedereen vrolijk van. Maar je bent er dan nog niet! De sfeer moet immers ook op orde zijn en om die reden is het belangrijk om je tuin te versieren. 

Iedereen heeft een persoonlijke smaak als het gaat om de tuin versieren, dus daar willen we je volledig vrij in laten. Het is wel relevant om slimme verlichting te gebruiken tijdens het tuinfeest. Denk daarbij aan leuke, gekleurde hanglampjes en lichtslingers. 

Denk aan de zitplaatsen en statafels

Het is belangrijk om te beseffen dat mensen het tijdens een tuinfeest niet fijn vinden om constant op dezelfde plek te zitten. Als je bijvoorbeeld naast iemand zit waar je niet veel connectie mee hebt, dan heb je snel een saaie avond. Daarom is het belangrijk om de zitplaatsen praktisch in te delen, zodat mensen sneller kunnen verschuiven. 

Wat je ook kunt doen: statafels gebruiken! Die zijn wat vrijblijvender. Sommige mensen vinden het sowieso fijner om te staan tijdens een feestje. 

Laat mensen zelf drinken en eten pakken

Als organisator van je tuinfeest, wil je natuurlijk zelf ook een mooie avond hebben. Je wilt niet constant drinken en eten voor mensen pakken, want dan heb je zelf niets aan je feest. Daarom een handige laatste tip: laat mensen zelf eten en drinken pakken.

Gepubliceerd door advertentie afdeling
Van Dijk Containers 500