Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Noest Bouw viert 5-jarig jubileum én heeft nieuwe website

Geplaatst op: 15 mei 2024

Dubbel feest voor Noest Bouw. Het bouwbedrijf uit Vollenhove viert namelijk zijn 5-jarig jubileum. Daarnaast hebben eigenaren Arno Bovendeur en Roeland van Benthem een geheel nieuwe website laten bouwen, waarop alle informatie over Noest Bouw te vinden is. Goede redenen voor het team om samen een proost uit de brengen!

Arno en Roeland, beiden woonachtig in Sint Jansklooster, maakten van hun hobby hun werk. Namelijk van niets iets bijzonders bouwen en zo mensen blij maken. Al sinds hun 14e levensjaar zijn de 2 te vinden op de bouw. Jarenlang waren ze actief met hun eigen bedrijven; RVB Bouw en A. Bovendeur Allround Timmerwerken. In 2019 bundelden ze hun krachten met de oprichting van Noest Bouw.

Onderlinge klik

“Grappig is dat we destijds in hetzelfde weekend, afzonderlijk van elkaar, de gedachte hadden om samen te gaan en dat ook uitspraken”, kijkt Arno terug op die periode. “We hadden al veel samengewerkt. De klik was er. We hebben dezelfde instelling: niet zeuren en niet opgeven. Daar kwam bij dat we steeds grotere aanvragen kregen. Het was veel professioneler om deze samen op te pakken. Zo kunnen onze klanten bij 1 bedrijf terecht, voor een complete bouw of renovatie. Alles onder één dak.”

Gewoon goed en strak

Inmiddels bestaat Noest Bouw uit een team van 4 vaste medewerkers. En kunnen ze terugvallen op een kwalitatief team van onderaannemers, waarmee ze hun bouwprojecten van A tot Z kunnen uitvoeren. Als hoofdaannemer zetten ze hun 30 jaar aan ervaring in om zowel particuliere als zakelijke bouwwensen te realiseren. Van de nieuwbouw van een woning, de renovatie van een authentieke boerderij tot de aanbouw van een grote bedrijfshal.

“Maar ook voor kleinere klussen draaien we onze hand niet om”, legt Roeland uit. “Bijvoorbeeld de aanbouw van een woonkeuken, het storten van een betonvloer of de plaatsing van een raam. Daarbij geven we altijd eerlijk advies als we verbeteringen zien die het eindresultaat ten goede komen. Want we hebben een hoofdregel: het moet gewoon goed én strak zijn.”

Nieuwe website

Na 5 jaar vonden de heren het tijd voor een nieuwe website, waarop onder meer hun diensten en gerealiseerde projecten te vinden zijn. Daarvoor schakelden ze Active Creations uit Zwartsluis in. “We kregen steeds vaker te horen dat we online zo moeilijk te vinden zijn”, vertelt Arno. “Daar komt bij dat we het belangrijk vinden dat mensen kunnen zien wat we allemaal doen. Ook geven we zo ons 5-jarig jubileum nog wat extra glans.”

Benieuwd geworden naar Noest Bouw en zijn diensten? De nieuwe website is te vinden op: www.noestbouw.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500