Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Walking Football met buurtsportcoach

Geplaatst op: 15 mei 2024

(Ingezonden) Walking Football biedt een alternatieve vorm van voetbal voor liefhebbers die de voorkeur geven aan een lager tempo. In deze variant wordt niet gerend, waardoor het toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden en conditieniveaus.

De activiteit vindt wekelijks plaats op donderdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur op Sportlaan 2b bij SC Genemuiden. De eerste sessie begint op 30 mei. Deze laagdrempelige benadering van voetbal biedt deelnemers de kans om actief te blijven en te genieten van het spel, zonder de fysieke belasting van traditioneel voetbal.

Walking football is geheel vrijblijvend; er zijn geen kosten aan verbonden. Je mag zelf weten wanneer je aanhaakt, maar om te kunnen inschatten hoeveel mensen we kunnen verwachten, is het fijn als jij je vooraf opgeeft via wfgenemuiden@outlook.com. Het is een samenwerking met Fytac Zwartewaterland, Sportclub Genemuiden en een buurtsportcoach van Zwartewaterland.
Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500