Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trouwe klant zet bij afscheid medewerkers autobedrijf Bert Wieten in het zonnetje

Geplaatst op: 17 mei 2024

(Adv.) Het zal in de autobranche niet dagelijks gebeuren, maar de medewerkers van autobedrijf Bert Wieten maakten onlangs toch iets bijzonders mee. De 80-jarige heer Veldhuis kwam na meer dan 35 jaar klant te zijn geweest afscheid nemen van ‘zijn’ autobedrijf. Hij deed dat met een traktatie voor het gehele Bert Wieten-team.

“Zonder overdrijven kan ik stellen dat ik alleen maar positieve ervaringen met jullie bedrijf heb”, licht de heer Veldhuis zijn unieke actie toe. “Ik heb me hier altijd welkom gevoeld, bij zowel Bert als zijn teamleden was altijd ruimte voor een gezellig gesprek en de verleende service is altijd optimaal geweest.

In de afgelopen 35 jaar heeft de heer Veldhuis bij Autobedrijf Bert Wieten negen Hyundai’s gekocht, variërend van de Pony en de Atos tot de i10 en de i20. De laatste jaren koos hij bij Bert Wieten voor lease van zowel een Hyundai als een Peugeot. “Ik heb nu echter besloten om, met het oog op mijn leeftijd, te stoppen met autorijden. En ik vond het niet meer dan logisch om op deze manier afscheid te komen nemen van het autobedrijf waar ik zo lang met plezier en naar volle tevredenheid klant ben geweest”, aldus de heer Veldhuis.

Deze unieke actie werd door alle medewerkers van Autobedrijf Bert Wieten enorm gewaardeerd. Zij lieten die waardering vergezeld gaan van een cadeaubon, die werd overhandigd door de huidige directeur/eigenaar, Jasper van de Velde. Namens zowel oprichter Bert Wieten als alle medewerkers bedankte hij Veldhuis voor zijn trouw aan het bedrijf en voor de prettige onderlinge verhouding die er altijd is geweest.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500