Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomerfair voor HGJB en GZB

Geplaatst op: 10 juni 2024

(Ingezonden) Wees welkom op de Zomer Fair D.V zaterdag 15 juni rond het Hervormd Centrum! Meer dan 25 kraampjes bieden deze dag hun items aan tussen 10:00 en 15:00. Er is genoeg leuks voor Vaderdag, verjaardagen, kraamvisites, of gewoon, voor jezelf.

Kom je gezellig voor de ontmoeting? Dan heten we je welkom op het terras voor een kop koffie of lunch. Voor de kinderen zal er een kinderplein zijn mét natuurlijk een grabbelton. De opbrengst van de Zomer Fair is voor verschillende projecten in Costa Rica, zie diaconaalproject.nl voor meer informatie van de HGJB en GZB. Kunt u niet de fair bezoeken, maar wilt u wel het project steunen? Dit kan door een gift over te maken via deze link.

Volg op Instagram @zomerfairgenemuiden voor een introductie van de aanwezige kraampjes.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500