Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe Genemuiden Actueel bijna klaar

Geplaatst op: 27 augustus 2014

GENEMUIDEN – De nieuwe website van Genemuiden Actueel is bijna klaar. Mensen die een sneak preview van de website zagen, zijn heel positief over de heldere en overzichtelijke vormgeving. Die sluit overigens zoveel mogelijk aan bij de huidige website, zodat zoeken straks niet nodig is. Vermoedelijk gaat de nieuwe site eind september online.

Buro 244 van Jan Mateboer heeft de vormgeving en de realisatie voor zijn rekening genomen. Hij was daar vorig jaar al mee begonnen, maar na het onverwachte overlijden van Willem Timmerman was de afbouw uiteraard stil gelegd. Met wat kleine aanpassingen is het concept van de site nu klaar. Die heeft minder rubrieken dan de huidige en dat moet het overzicht verbeteren.

Genemuiden Actueel bestaat inmiddels meer dan twaalf jaar. Oprichter Willem Timmerman bouwde zijn nieuwssite in die tijd met veel passie en energie uit tot hét nieuwmedium van Genemuiden. Inmiddels werkt een team van tien verslaggevers en fotografen aan Genemuiden Actueel.

De verwachting is dat de lokale nieuwssite dit jaar meer dan 1 miljoen bezoekers ontvangt. Adverteerders merken daardoor dat een banner én kopij op Genemuiden Actueel daadwerkelijk effect heeft. 95 procent van de adverteerders blijft daarom ook het komende jaar op de site staan. Ook zijn er veel nieuwe bedrijven bijgekomen.

Wellicht is de lancering van de nieuwe site een goed moment om adverteren op Genemuiden Actueel ‘uit te proberen’. Wij vertellen uiteraard graag meer over onze site. Ook kunnen wij ondernemers en organisaties ondersteunen met teksten, fotografie, webbouw, video en andere vormen van communicatie. Meer weten? Mail dan naar info@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500