Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Agente met klomp bedreigd

Geplaatst op: 29 augustus 2014

Donderdagmorgen 28 augustus is op de D’Olde Dijk in Staphorst een 69-jarige automobilist uit De Wolden aangehouden voor bedreiging van een politiemedewerkster. Zij had de man staande gehouden voor verschillende verkeersovertredingen. Daarbij bedreigde hij haar met zijn klomp en later met een grote kei te slaan. Hierop was zij genoodzaakt pepperspray te gebruiken. Met behulp van een passant kon zij de man boeien en werd hij overgebracht naar het politiebureau. In afwachting van zijn verhoor werd de man ingesloten. In de loop van de avond werd hij in vrijheid gesteld. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500