Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mogelijk laatste Brommersprint op de Randweg

Geplaatst op: 30 augustus 2014

GENEMUIDEN – De organisatie van de Brommersprint kijkt met een tevreden gevoel naar de editie 2014. Vooral in de middag was het traditioneel weer druk. Zorgen zijn er ondertussen ook. “De gemeente wil de Randweg niet langer beschikbaar stellen in verband met de veiligheid. Daarnaast vindt een deel van de organisatie het na veertien jaar wel welletjes. We zijn kortom op zoek naar nieuwe enthousiastelingen”, aldus Hendrik Slot van de organisatie.

Zelf heeft hij met een aantal anderen ‘zeker de drive’ om ook volgend jaar weer een Brommersprint te organiseren. Dan moeten er echter wel mensen bijkomen. “Gelukkig zijn er wel mensen die interesse hebben. Ander probleem is de Randweg. De gemeente moet met een alternatief op de proppen komen, en dat zal niet zo eenvoudig zijn. Dit traject is natuurlijk perfect.”

En met de veiligheid zat het zaterdag wel goed. Er waren geen ongelukken op de weg, gek genoeg wel er naast. Een kind raakte geblesseerd tijdens een spelletje tikkertje. De EHBO vond het vervolgens raadzaam om een ambulance te laten komen. Het was het enige incident van de dag. “We zijn heel tevreden en zijn eerder klaar dan anders. Dat komt omdat er minder deelnemers zijn, maar vooral omdat de tijdwaarneming beter dan ooit werkte.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500