Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prestige breidt flink uit

Geplaatst op: 3 september 2014

GENEMUIDEN – Prestige Print & Sign heeft een nieuwe bedrijfshal van 500 vierkante meter in gebruik genomen. Daarmee is het totale productieoppervlak bijna verdubbeld. Ook heeft het Genemuider bedrijf een nieuwe printer voor drukwerk aangeschaft. “We kunnen daarmee heel snel kleine volumes printen. Deze machine is bijvoorbeeld zeer geschikt voor familiedrukwerk en last minute acties”, vertelt directeur Einbert van Rees.

Prestige vierde vorig jaar haar 25-jarig bestaan. Die mijlpaal is geen reden om rustig achterover te leunen, de ontwikkelingen in het dynamische reclamevak gaan immers razendsnel. “Met de uitbreiding kunnen we ons bedrijfsproces nog efficiënter laten verlopen. Producten waaraan we werken gaan nu als een soort treintje door ons bedrijf en worden aan de achterzijde kant- en klaar afgeleverd voor transport. Tegelijkertijd kunnen we opdrachtgevers nu beter laten zien wat we allemaal in huis hebben”, vertelt Van Rees. Voor dat laatste wordt binnenkort de entree aangepast. Daarin is straks naast de balie vooral ruimte voor presentatiemateriaal. “De ruimte moet gezelliger en overzichtelijk worden. Ook mensen die op zoek zijn naar hun huwelijks- of geboortekaartje moeten hier op hun gemak een keuze kunnen maken.”

Het Genemuider bedrijf is een belangrijke speler op de markt van digitaal printwerk op plaatmateriaal. “Denk aan stalen presentaties voor de tapijtindustrie, displaymateriaal, reclameborden en autobelettering. Daarin zijn we sterk. Wij kiezen daarbij voor kwaliteit en gaan niet de concurrentie aan op prijs met matig materiaal of werk. Onze kracht is dat we een veelzijdig machinepark in huis hebben zodat we altijd de beste oplossing kunnen kiezen. Wij doen veel digitaal printwerk, maar beschikken ook nog over de wat vergeten zeefdruktechniek, voor onder meer textieldruk, stickers en relatiegeschenken.

Prestige staat bekend als veelzijdig reclameproductiebedrijf. Van visitekaartje tot reclameplaat. “En dat is uiteraard een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Daardoor is minder bekend, maar van groot belang, dat we ook professionals voor vormgeving en advies in huis hebben. Wij beschikken over een volwassen reclamestudio met vijf medewerkers. Creativiteit is een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf. Wij helpen opdrachtgevers bij alles van idee tot en met realisatie.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500