Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SKZ zet jubilarissen in het zonnetje

Geplaatst op: 8 september 2014

Op maandag 1 september heeft Stichting Kinderdagcentrum Zwartewaterland (SKZ) twee jubilarissen op bescheiden wijze in het zonnetje gezet. Vooral de kinderen hadden erg hun best gedaan om de jubilarissen kleurrijk te verrassen met vele eigengemaakte creaties. Directeur Jannet Hoentjen was 25 jaar in dienst bij SKZ en Anja van de Berg, werkzaam op de financiële administratie was 12,5 jaar in dienst. De afgelopen 25 jaar heeft SKZ zich laten zien als een organisatie die in beweging is. Onder leiding van Jannet is SKZ uitgegroeid tot een volwaardige kinderopvangorganisatie met opvanglocaties in alle drie de kernen van de gemeente. Door de continue veranderende markt en het wisselende overheidsbeleid is het soms flink meebewegen. Jannet heeft al die jaren, samen met het personeel, laten zien dat het in staat is om mee te bewegen.  Tijden van snelle groei maar ook inkrimping van de organisatie door de economische crisis, zijn SKZ niet vreemd. Het doel van SKZ blijft om in alle 3 de kernen van de gemeente Zwartewaterland kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aan te bieden, waarbij de zorg voor en om het kind centraal staat.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500